Pentuja

Ei pentusuunnitelmia tällä hetkellä!

Seuraavat pennut näillä näkymin syksyllä 2021


Ihanhelmi pennut:
- kasvavat perheen keskellä tottuen muihin koiriin sekä vieraisiin ihmisiin
- tottuvat pienestä asti erilaiseen käsittelyyn
- sirutetaan ja rekisteröidään Suomen kennelliittoon
- madotetaan vähintään kolmesti ennen luovutusta uuteen kotiin
- käytetään eläinlääkärin tarkastuksessa, josta uusi omistaja saa itselleen todistuksen
- luovutetaan aikaisintaan noin 8 viikon ikäisinä
- ruokitaan laadukkaalla ruoalla
- saavat uuteen kotiin mukaansa tuttua ruokaa sekä kattavat hoito- ja ruokintaohjeet
- testataan MyDogDna -passilla

Toivon, että kasvattieni tulevat omistajat ovat halukkaita pitämään yhteyttä tulevaisuudessakin. Kasvattajana lupaan kaikille kasvattieni omistajille tuen niin hyvissä kuin huonoissakin asioissa koko koiran elämän ajaksi. Odotan, että kasvattini käytetään 1-2 -vuoden iässä virallisissa lonkka-, kyynär-selkä, polvi- ja silmätutkimuksissa. Toivoisin mahdollisimman monen käyvän myös rotuyhdistyksen järjestämässä jalostustarkastuksessa ja/tai koiranäyttelyissä.

Jos olet kiinnostunut Ihanhelmi -länsigöötanmaanpystykorvasta, niin ota yhteyttä ja voimme keskustella rodusta lisää. Toivoisin myös, että kertoisit viestissäsi itsestäsi sekä mahdollisista suunnitelmista tulevan koirasi suhteen. Haluaisin myös, että kertoisit minulle, että miksi olet juuri kyseisestä yhdistelmästä kiinnostunut. Kaikki kasvattini myydään ensisijaisesti perheenjäseniksi, mutta toki toivon pennuista olevan kaveriksi myös koiranäyttelyihin ja erilaisiin harrastuksiin.

Pyytäisin, että ensimmäinen yhteydenotto tapahtuisi sähköpostitse. Näin ihminen painuu mieleeni paremmin ja minulla on mahdollisuus tarkistaa haluamiani tietoja tarvittaessa uudelleen. Mikäli yhteyttä pidetään ainoastaan puhelimitse, ihminen saattaa unohtua kokonaan.


Kuva: Kirsi Hotanen